DeTandartsen.nl

Site Map
Print
Contact
Add to Favourites

Tandartsenpraktijk Van der Vlies & Van Kalken

DeTandartsen.nl

Praktijkinfo

De Praktijk

Weekenddienst

Behandelingen

© DeTandartsen 2010. All rights reserved. Website Designed by GeJe WebDesign

Weekenddienst

Maak alleen gebruik van de weekend-, avond- of nachtdienst indien u op geen enkele andere wijze een behandeling kunt uitstellen. Kortom, als u met pijnstillers bijvoorbeeld de nacht kunt doorkomen doe dit dan. Bij trauma's, een nabloeding na het verwijderen van een tand of kies en pijnklachten van kleine kinderen is bellen altijd noodzakelijk. Voor de duidelijkheid; een dienstdoende tandarts werkt normaal zijn dagelijkse programma en de dienst komt daar bovenop. Het is dus een extra belasting en maak dus niet onnodig gebruik van deze dienst.

Indien u toch de dienstdoende tandarts moet bezoeken, zorgt u er dan voor, dat u een aantal zaken meeneemt. In ieder geval een geldige legitimatie (wettelijk verplicht!),  eventueel uw verzekeringspasje en bovenal voldoende geld en/of pinpas. Bij de meeste tandartsen kunt u pinnen maar niet bij allemaal !!! De behandelingen van de tandarts moeten direct worden voldaan. Behandelingen kunnen best oplopen tot ongeveer 300 euro bij een forse ingreep. De rekening kunt u indienen bij uw verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw eventuele aanvullende verzekering.

U kunt alleen gebruik maken van de weekend- en nachtdienst van de Westelijke Alblasserwaard, indien u een tandarts heeft in deze regio. U moet naar de dienst bellen waarbij uw eigen tandarts is aangesloten. Het telefoonnummer voor de Westelijke Alblasserwaard is 0900-6919660.